Sokan mondják, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van. Általában ez az ár a kemény és okos munkával megfizethető. Kell szerencse? Egy kevéske sosem árt, de...

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: A siker és a szerencse...
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




Szia!


A lényege az üzenetemnek, hogy jobban teszed, ha megcsinálod a saját szerencséd, mintha csak vársz rá. Tényleg!

 

Közmondás: Segíts magadon, Isten is megsegít!

TP Robi


Ha nagyon türelmetlen vagy, próbáld ki a SikerPerc funkciót. Már az első belépésed ( -nál) alkalmával, szinte azonnal megmutatom neked. Bízom benne, hogy örömmel aktiválod majd, mert azt érzékelem, hogy TE még nem aktiváltad ezt a pajzsot. ITT tudod, vagy az alábbi pajzson. Csodákra képes! Élj a lehetőséggel!

 

Kerdojel kivancsi vagy 200px



Ha úgy érzed, hogy másnak is hasznára lehet a videó, illetve a fenti gondolatok, kérlek bátran küldd tovább. Javaslom, hogy használd a Markoló funkciót.

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 


Légy a saját szerencséd kovácsa!

TP RobiDroidTP Robi



Szerinted az életben a SIKER, hány % szerencse és mennyi munka és kitartás?
Mit gondolsz erről?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies