Talán kevesen tudják, de az új TP oldalt (igen, ezt, amit most látsz a SikerVeled.hu-n), sok-sok munka és fejlesztés árán sikerült véglegesíteni. Ez a több, mint 14 éves történelmünkben a legnagyobb volumenű fejlesztés. A fejlődés természetesen folyamatos, amely a TE sikered is szolgálja.

 

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: A változás szele a TP életében
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




ZoltánSzikra Zoltán és a TP Csapata tudja, hogy a Társadalmi Szerepvállalásunknak és mottónknak eleget téve, továbbra is sok munka vár ránk. Gondoltam megmutatom neked ezt a rövid kis videót, amelyet az átmeneti időben használtunk.

 

A változás életünk szerves részét képezi! Ha sikeresebbek szeretnénk lenni ma, mint tegnap, akkor is változnunk kell. A mi változásunk a TE sikertörekvéseidet is szolgálja. Vizsgáljuk meg, hogy milyen kapcsolatban állunk jelenleg, továbbá mivel lehetne a sikervalószínűségi mutatódat magasabb szintre emelni. Rendben?

 

Ha rendben, akkor csak olvass tovább. Köszönöm a figyelmedet!

TP Robi

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 

 



A Te életedben mi volt a legfontosabb pozitív változás eddig?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies