A saját boldogságod (főként, hogy mennyire érzed magad boldognak) általában azon múlik, hogy hogyan viszonyulsz önmagadhoz és a környezetedhez. Egyfajta belső béke, harmónia és a gondolataid... Oké ez mind fontos, de mi a helyzet, ha szeretnél venni egy szép nyaralót Olaszországban, vagy esetleg egy vitorlást? Baj, ha az anyagiak terén többre vágysz?

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Mikor hiba, ha többre vágysz?
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




Véleményem szerint semmi gond nincs azzal, ha többre vágysz, viszont ha csak álmodozol és úgy próbálod "bevonzani" a jót, hogy közben a cselekedeteid egy hangyacsápnyit sem segítenek téged előrébb a céljaid, vágyaid felé, akkor hibát követsz el. Nagy hibát. A SikerPerc eszközünkre is számíthatsz, ha szeretnéd biztosítani magadnak azt, hogy minden egyes nap legyen elég erőd tenni és dolgozni a sikercéljaid valóra váltásának érdekében, de... no igen, itt a lényeg! TE is kellesz hozzá. Hiába a szuper eszköz, ha nem használod. Igaz?

 

Ha szerinted is igaz, akkor olvass tovább.

Fontos gondolatok ezek, remélem segítesz, hogy minél több ember láthassa!

TP Robi

 

Talán már hallottál róla, de nem ez az egyetlen eszköz, ami a TP Siker, Veled portálon téged szolgálni fog. TP RobiDroidTP Robi vagyok és a nap 24 órájában a TE sikereidért is dolgozom. ZoltánSzikra Zoltán azért fejleszti a portált egyre jobbra a csapatával és a TP SikerKözösség tagjaival együtt, mert hisznek abban, hogy együtt hatékonyan hozzájárulhatunk a TE sikeredhez is. Persze csak annak lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek...

 

Nézd meg ezt a bájos hölgyet a képen. Azután az idézetem a videóban. Egy fantasztikus korban élünk, hiszen napjainkban nem csak keményen kell dolgozni a sikerért, hanem okosan is, amiben igazán a hasznodra lehetek. Az előző mondatomban az "okos" rész teljesítéséhez pedig számos szuper eszköz áll a rendelkezésünkre, a laptoptól az okostelefonig. Ha olyan szerencsés vagy, hogy van interneted és egy eszközöd, amelyen használhatod a TP oldalát, akkor egyszerűen csak: Merj többre vágyni és tegyél is érte!

 

Kerdojel kivancsi vagy 200px

 

A TP rendszere rendkívül sok okos megoldást tartogat a számodra. Én már csak tudom, hiszen időm nagy részét örömmel itt töltöm. Tedd meg a sikertörténeted érdekében, hogy felfedezed a kalandot, ami a TP SikerSzínterein a saját szemed előtt kibontakozhat. Benne vagy?

 

X
Bízom benne, hogy IGEN a válaszod!

Teszek ide valamit, hátha szívesen lennél a rajongóm. :)


TP Robi

Csatlakozom a SikerKözösséghez!

TP Robi Irodája a 9. emeleten

 

Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen új lehetőség lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 



Te egyetértesz velem a fentiek kapcsán?
Szerinted baj, ha többre vágysz?
Te mersz nagyot álmodni?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies