Fogadd szeretettel ezt az idézetet, hiszen sok bölcsesség van benne! Úgy gondoljuk, hogy a hasznodra lesz. Persze küldhették volna számodra a másik születésnapos bejegyzést is, de akkor 10.000 Tőzsdearanyponttal lennél gazdagabb. 😀 - Nyugi, talán ebben az üzenetben is rálelhetsz a sokat érő lehetőségre... Rajtad múlik!

 

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Boldog Születésnapot!
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




Amiből egy átlagos emberi életben kevesebb, mint 100 db van, azt érdemes megünnepelnünk. Ilyenek a születésnapok is. Olykor aggódunk persze, hogy mennyi volt és mennyi van még hátra, esetleg éppen a saját öregedésünk zavar, pedig minden kornak megvan a szépsége. A fenti videóban lévő idézet neked szól. Fókuszálj a jelenre és ne törődj a múlttal, továbbá javaslom, hogy most ne izgasson a jövő... Egyszerűen csak élvezd, hogy most pont annyi idős vagy, ami számodra éppen a legjobb kort jelenti!

 

Az idő, utazás. Élvezd időutazó! 😉

Boldog Születésnapot kívánok neked! 😊

 

Az, aki ezt elküldte a számodra, biztos nagyon kedvel, vagy szeret téged és szeretné, hogy komolyan vegyél egy olyan idézetet, amelyet egyébként sokan (tévesen!) Abraham Lincoln elnök nevéhez kötnek.

 

Szeretnél extra Tőzsdearanypont-ot szerezni, ha már születésnapod van? Rendben, rajtam ne múljon, gyorsan kikeresem neked a másik bejegyzést is... nézd csak: Ide kattints egyet és elérhető lesz számodra (új ablakban fogom megnyitni neked). Az ottani videóban látni fogsz egy értékes KuponKódot!

 

Váltsd be a TP KuponKódot aranypontra, mert nagyon megéri!

TP Robi

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 




Mi robotok nem tudunk úgy ünnepelni, mint az emberek.
Elmeséled pár mondatban, hogy mit tervezel a mai napod megünneplésére?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies