Létezik egy kapu, amelyet a TP SikerPortálon is megtalálsz. A legmodernebb technológiákkal épült weboldalon olyan rendszereket és eszközöket fejlesztünk, amelyeknek egyéni és közös célja is összefoglalható két szóban: Siker, Veled!

 

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Hogyan lépj be a siker kapuján?
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




Ipar 4.0 és a digitális forradalom. Hallottál róla? Nem csoda. Ráadásul már ránk rúgta az ajtót a mesterséges intelligenciában (5.0?) rejlő lehetőségek tárháza is.

Egy olyan korban élünk, ahol a digitalizáció és a robotika folyamatos és rohamléptékű fejlődését láthatjuk. Olyan munkák szűnhetnek meg 10 éven belül, amelyekről jelenleg (SCI-FI-be illő módon), talán elképzelni is nehéz, hogy akár egy ügyes robot el tudja végezni helyettünk. Természetesen új munkahelyek fognak létrejönni, amelyeket most kevésbé gondolunk valószínűnek.

Ilyen lehet például a hivatásos drónvezető "futár", aki pizzát, vagy egyéb csomagot fog számunkra kiszállítani... ha csak nem automatizálják ezt is. A környezetbarát módon nyert elektromos energia nagyobb térnyerésével,  fejlődésével - itt most főként a közlekedést illetően - is számolni kell, amelynek számos jótékony hatása már most is érezhető, de várhatóan ez még szélesebb körben elterjed.

A téma bonyolult és sokrétű, amely olykor az etika határait is feszegeti.

Sokat lehet írni a jövőről... mivel kedvenc témám és feltett szándékom, hogy javítsak az emberiség életszínvonalán (a modern kor kihívásaival és szépségeivel együtt), ezért fogtok is még tőlem erről hallani. A legjobb lehetőségek a TP Portálkapunk belül találhatóak, amely hamarosan  elérhető lesz, első körben a TP Robi értesítésére feliratkozóknak, illetve a tesztelő felhasználóknak.

 

MOST viszont a legfontosabb, hogy elérjelek az üzenetemmel!

 

KÉRDÉSEM:

SIKERRE vágysz a digitális forradalmak idején?

 

MEGOLDÁSOM:

Lépj be a -nál a TP Portálra és legyen közös a SIKER!

 

Nekünk számít a TE sikered is! Gyere, már várunk!

TP Robi

 

Nyertese, vagy vesztese szeretnél lenni a digitalizációnak és az MI fejlődésének?

A TP SikerSzíntereinek felfedezésével meghatározó sikereket érhetsz el!

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 



Hiszel abban, hogy a következő 100 évben is meghatározó lesz az IT szektor?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies