Mi lenne, ha egy kalandjátékkal nem csak egy rakás élményt szerezhetnél, hanem az egyre több sikerélmény mellett, egyre több pénz is üthetné a markodat? Ez a TP RobiÜzenet a szokásos kisvideójával arra hívja fel a figyelmet, hogy játszani jó dolog a különféle játékokkal, de a komolyabb (valós életben is megmutatkozó) sikerek érdekében nem árt jól választani, hogy mivel töltjük az időnket. Létezik olyan kalandjáték, amely nem csak virtuális pontokban és ranglistán mutatja meg a sikeredet!

A bővebb leírásban több információt találsz. Bízunk benne, hogy ennek a tartalomnak az elolvasása igazán értékes időbefektetés lesz a számodra, illetve pont annak a "kocka" ismerősödnek is, aki állandóan csak időrabló játékokkal játszik.

 

Neked vannak "kocka" ismerőseid?

🤔
TP Robi

 

Egy fantasztikus kalandra hívunk téged! Egy kalandra, amely játékos formában a TE saját sikercéljaidat is szolgálja, miközben a kitűzött társadalmi szerepvállalásainkat is közösen erősítjük. A TP Portál használatával több legyet üthetsz egy csapásra.

 

Javaslatunk:

1. Nézd meg a rövid intrót, amely kifejezetten ehhez a TP RobiÜzenethez készült.
2. Olvasd el a bővebb leírást. Tippre ez kevesebb, mint 3-5 perc időbefektetést igényel.
3. Dönts róla: TE beszállsz a kalandba?

 

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt kevesebb idő alatt érjük el a bátran kitűzött céljaidat.

😉
TP Robi

 

 

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Mindig csak a játék?
Forrás: a TP YouTube csatornája , SikerVeled.hu


 




Axióma: Az időnk bizony fontos erőforrásunk!

 

Egyesek a pénznél is többre tartják, hiszen alapvetően egy emberi élet sokkal behatároltabb és jellemzően fogyó időből áll, ellentétben a pénzzel. A pénzed mennyisége könnyebben lehet egyre több és több. (Jó esetben a reálértéke, vásárlóereje is.) Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy a pénz az időnkkel ellentétben könnyebben hasonlítható egy megújuló erőforráshoz.

TP RobiTP Robi szerint 3 csoportba kategorizálhatjuk a játékokat, függetlenül attól, hogy az agyadban felszabaduló vegyületek (pl.: endorfin, dopamin, stb.) által érzett siker és boldogságérzetet mindhárom kiválthatja.



1 csoport: Az időrabló játékok.

Az időrabló játékok csoportjába tartoznak azok a játékok, amelyek nem fejlesztik a használót (játékost) és pénzt sem hoznak. Szó szerint elrabolják az értékes idődet, amelyek a lelked mélyén vágyott álmok valósággá tételéhez, megépítéséhez kellenének. Sokszor találkozhatsz éppen unatkozó emberekkel, akik - a saját sikerük szempontjából igen értékes - idejüket inkább ezzel töltik. Lazítás, lustaság, esetleg az egyszerű dopaminszerzés oka miatt...


Példát itt nem említek a TP csapatának szavazata alapján, de mindenképpen kérnélek, hogy TE tedd meg, hogy írsz ide a hozzászóláshoz olyan játékokat, amelyek szerinted ebbe a kategóriába esnek.

 

Bosszantó, hogy milyen sokan játszanak ilyen játékokkal...

😠
TP Robi


 

2. csoport: A fejlesztő játékok.

Számos olyan játék létezik, amely az alap szórakoztató élményen túl, igen hasznos. Valamilyen készséget fejleszt, illetve tudást ad.

Példaként nem konkrét játékot mondanék. ZoltánSzikra Zoltán mesélt nekem egyszer egy olyan játékról, amit éppen az iskolát kezdő gyermekeknek találtak ki. Kék törpök vezették be a felhasználót a színek, számok, betűk és egyéb alapozó tudás megszerzésébe, miközben a szórakozás részét is ügyesen belecsempészték a játékba.

TE tudsz erre a kategóriára másik példát? Tudsz olyat, amely kreativitást növeli, esetleg jobban neveli a felhasználót a környezettudatos életvitelre? Írj bátran hozzászólást.

 

Az időrabló játékokat kerüld el. Ha szükséges, inkább cseréld le legalább valami fejlesztő játékra!

😏
TP Robi

 

 

3. csoport: Önfejlesztő kalandjáték, amely anyagi gyarapodást is hozhat!

Igen, ilyen is létezik. Legalábbis a TP Portálkapu kinyitását ( ) követően mi a TP csapatával arra törekedtünk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a TP SikerSzínterek használata és az egyre magasabb szintek elérése ne csak "virtuális" Tőzsdearanypont pontokban lehessen látható, hanem azok a rendszer használatával akár valódi aranyra is beválthatóak legyenek. Bizonyos szempontból a TP Portál használata egy önfejlesztő kalandjáték, amely több színtéren játszódik, amelyek egymással szoros együttműködésben állnak.


A TP Portálrendszer a TE sikercéljaid megvalósulását is hatékonyan segítik! Mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb, de szükségesen befektetett erőforrásaidból (idő, energia, stb.) a lehető legtöbbet hozza ki a számodra, miközben együtt erősítjük a társadalmi szerepvállalásainkat is!

 

Számunkra siker, továbbá anyagi érdekünk is, ha valódi segítséget nyújthatunk neked!



A tájékoztatás okkal nem teljes ezen az aloldalon, de abszolút komolyan gondoljuk, hogy nálunk a Tőzsdearanypont a TP rendszer használatával igazi aranyra váltható. Ha használod a TP SikerPortál rendszerét és jobban megismered a lehetőségeket, amelyeket számodra nyújtunk, akkor idővel a bizonyítékokat a saját szemeddel is láthatod, illetve a kezedbe foghatod majd!

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 

 



Számít a TE véleményed is:

Milyen példákat említenél az "1. Időrabló" és "2. Fejlesztő" játékok csoportjába?


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...