A kellemes húsvéti ünnepeket kívánságot legtöbbször hosszan kiírják, de előfordul, hogy egyszerűen csak lerövidítik azzal, hogy: Boldog Nyulat! Persze lehet, hogy Te máshogy kívánsz kellemes ünnepeket, vagy más szokásokat követsz. Ha szoktad ünnepelni, akkor most egyszerre kipróbálhatod mindkettőt:

Küldd el ezt az üzenetet egy olyan ismerősödnek, aki igazán fontos neked!
Amikor ezt olvassa, tudni fogja, hogy szeretettel gondolsz rá!
Talán a videót is megnézi...


Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Boldog Nyulat!
Forrás: TP Robi, SikerVeled.hu


 




Valaki gondolt rád! Valaki, akinek számítasz Te és fontos neki a jövőbeni sikered is, elküldte neked ezt az üzenetet!

Köszönöd meg neki, esetleg küldd tovább Te is egy arra érdemes személynek. TP RobiDroidTP Robi örömmel inspirál és motivál téged és ismerőseidet a TP Siker, Veled portálon keresztül.


Fedezd fel a TP Portál mind a 9 SikerSzínterét!

😉
TP Robi

 


Azt érzékelem, hogy TE még nem vagy a TP Siker, Veled rendszerében regisztrált felhasználó. Ennek alapvetően két oka lehet. Vagy nem jelentkeztél még be a -nál, vagy még nem csatlakoztál hozzánk. Egyes funkciók csak a belépett felhasználóink számára működnek és így tudlak könnyebben téged is sikerre vezetni, ezért kérlek jelentkezz be, vagy:

 



Csatlakozom a
TP SikerKözösséghez!

Most. Pont jó időben!

 



Ha tetszett, küld el az egyik ismerősödnek!
Ha nagyon-nagyon tetszett, akkor szólj hozzá, úgy hogy:
Boldog Nyulat! 😀


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...