James Bond kalandjairól eddig 23 "nagy" film látott napvilágot. A fanatikusok valószínűleg látták is mindet, de a kevésbé rajongóknak is valószínűleg megmaradt néhány jellegzetes motívum. Elsőként a Martini - felrázva, nem keverve! - jut eszembe, de kétségtelenül emlékezetesek a Bond-lányok, és a különleges verdák is. A Goldfingerben debütáló autója - kütyükkel kiegészítve - a széria 9 részében  szerepelt. A DB típust követően számos újdonsággal jelentkezett a gyártó, az egyik legfrissebb típusról álljon itt pár szó:

Aston Martin - az autó

 

Figyelem! 2022. év végén frissült a cikk! Érdemes elolvasni.

 

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Aston Martin - az autó
Forrás: Pixabay,  SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




James Bond egykori autója!

Nemcsak a forma, hanem a motor is új: házon belül fejlesztették az 5,2 literes, duplaturbós V12-est, amelynek csúcsteljesítménye 608 lóerő 700 Nm-es csúcsnyomaték mellett. Ennél erősebb szériagyártású autója még nem volt az Aston Martinnak, százas tempóra 3,9 másodperc alatt gyorsul. Az új motorhoz nyolcfokozatú ZF automata váltó kapcsolódik, több vezetési mód közül választhat a vezető. Teljesen új, könnyebb és erősebb alumínium vázra épül az autó.

A kabinba a Daimlerrel kötött megállapodásnak hála a legmodernebb technológiák kerültek, a műszerfalat például 12 colos színes kijelző helyettesíti. Egy második, 8 colos kijelzőt kapott a szórakoztatórendszer, amely egyes gesztusokat is felismer.

Noha felfedezhetők az autón a márka tipikus stílusjegyei, ez a sportkocsi valóban újszerűnek tűnik, ennél szebbet az utóbbi időben biztosan nem készítettek az angolok.

Frissítés:

2022. szeptemberében a fanatikus James Bond-rajongóknak nagy élményben lehetett részük. Az október 5-ig tartó - online is zajló - árverésen több tucat James Bond-relikvia került kalapács alá. A bevételt közel 50 jótékonysági szervezet között osztották szét. Licitálni lehetett egyebek mellett egy Craig által viselt Omega karórára, egy hamis Fabergé-tojásra a Polipkából és egy motorcsónakra, amelyet Pierce Brosnan használt "A világ nem elég"-ben. A 2021- ben Daniel Craig főszereplésével forgatott "Nincs idő meghalni" nyitó jelenetében látható Aston Martinból 8 másolatot készített a gyártó, ezek egyikét most 2,92 millió fonton, azaz 1,36 milliárd forintnak megfelelő áron ütötték le, pedig a Christie’s aukciósház legfeljebb 1,5-2 millió fontot várt az eladástól.

Aston Martin

Az aukción 630 ezer fontos kikiáltási áron kínáltak megvételre egy másik Aston Martint, egy V8-at, amelyet ugyancsak Craig vezetett a Nincs idő meghalni-ban. Ennek a végleges áráról egyelőre nem tudunk.



Te szereted a James Bond filmeket?
Neked, hogy tetszenek a régi Aston Martinok?
Elfogadnál egy ilyet?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid
 
 
 

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies