Ezt a több, mint 111 méteres megajachtot Németországban gyártották. Az elegancia és luxus egy nagyon pazar szintet ütött meg ezzel a hajóval. A TheYachtGuy ismét odatette magát, ahogyan Philipp von Arnimmal bemutatták ezt a hajót. A videó kb. 18 perces, így egy felszínes túrát kaphatunk csak ezen a fényűző jachton, de remélem élvezetes lesz. Ez a hajó nem egy Pershing 70-es árkategóriában játszik, de bízom benne, hogy ettől függetlenül inspiráló és motiváló lesz a számodra, esetleg kifejezetten érdekes világba kalauzol el.

 

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Megayacht: TIS
Forrás: YouTube, YG , SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




A videót a Monaco Yacht Show (2019) rendezvényen készítették, ahol a Lürssen által készített TIS névre hallgató megajachton vezetnek minket körbe. Pár gondolat a videóval kapcsolatban:

Amint belépünk a jacht belsejébe, úgy érezhetjük magunkat, hogy egy kastélyban vagyunk. A világítástechnika jól ötvözi a modern és a hagyományosabb antik megjelenést, a padlózat és a bútorok pedig főként az antik vonalat képviselik.

A megterített asztalnál 18 főnek van hely, amely ilyen szempontból is sokat elárul a jacht méreteiről. (Nyilvánvaló, hogy a vendégeknek méltó szálláshelyet is kell biztosítani.)

A jacht külön "borospincével" is rendelkezik, amelynek mérete a tükröknek hála elég becsapós lehet (ahogy láthatjuk is a videóban :) ), de mindenképpen érdemes megemlíteni, hiszen egy-egy hajón általában ez egy-egy külön elhelyezett kicsi, közepes, vagy nagy hűtőszekrényben kimerül.

A hajó gyakorlatilag 7 fedélzeti szintet köt össze, amely kiadja az elképesztő 17 méteres magasságot. Külön érdekesség, hogy függőlegesen is sok nyitott teret hagytak, amely szemlélteti a hajó monumentalitását, amellett, hogy a dupla és szimpla lépcsők mellett, még akár egy lifttel is közlekedhetünk.

A vendégszobák felé haladva láthatjuk, hogy annak stílusát a tulajdonos négy kedvenc utazási célpontja ihlette. Így látható többek között Párizs, London és New York inspirálta lakosztály is.

Az 1600 négyzetméteres "játszótér" többségénél márvány padlózat van, amelynek gyakorlatilag szinte minden része fűtött, hiszen alapvetően a márvány hideg érzését senki sem szereti.

A tulajdonos kabinjában nagyszerű megoldás, hogy közvetlenül láthatja az eget és többféle szűrőt is alkalmazhat a napfény mennyiségének szabályozására. Oldalra pedig szinte minden irányban panorámás a kilátás.

Két helikopterleszálló van a hajón. Az egyik a helikopter töltésére is alkalmas, a másikat pedig főként tárolásra használják, hogy ne zavarja a tulaj kilátását. Megértjük! :)

A tulajdonos és vendégei számára mind a belső, mind a külső terek lenyűgöző éményeket nyújthatnak. A terek egy-egy része, amolyan "télikert" érzéssel zárhatóvá és nyithatóvá is tehető.

A moziszobában érezhető volt egy stílusváltás az antik irányvonalról. Kicsit modernebb, letisztultabb, visszafogottabb irányba mentek el a tervezők.

A gépházba érve egy egészen új világba csöppenünk. A makulátlan tisztaság szembetűnő, ahhoz képest, hogy hol vagyunk. A pontos gépadatokat most nem ismételném meg, de azt mindenképpen, hogy a 7000 tengeri mérföld hatótávolság megtételére képes hajó, gyakorlatilag azt jelenti, hogy bárhova eljuthatunk vele a Földön. Még a gépházas "krómvakság" beállta előtt áttérünk az irányítóterembe, amely ismét a kifejezetten letisztult és modern irányvonalat képviseli, ahol szinte egyetlen antik stílusú tárgyat sem találni. Monitorból persze van bőven.

A hajón minden megtalálható, amellyel egy luxushotelt is felszerelnek napjainkban. Ezt a megajachtok világában már megszokhattuk, még ha többségünk főként csak nézőként. Így megtalálható a wellnes részlegtől a konditeremig, az úszómedencén át a jakuzziig a legtöbb fontos kellék.

A szórakoztató kellékek bemutatása kapcsán lehet egy kis hiányérzetünk, de valami azt súgja, hogy lehet elfér egy ekkora hajón 1-2 jetski is. :)

 

A TIS egy csodálatos megajacht, amelynek fedélzetére - ha virtuálisan is - most veled együtt, mi is meghívást kaptunk! Remélem te is élvezted.

 

Jöjjenek a kérdések:



Ha a te hajód lenne, te hogy rendeznéd be?
Az antik irányvonalat követnéd, vagy inkább a modernebbet?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid