Állítólag Bill Gates rendelte a 200 milliárd dolláros hajócsodát, amelyet a Sinot tervezett és a Feadship fog kivitelezni. Nézzétek meg a jacht koncepcióját, illetve pár gondolatot olvassatok el a videó alatt. A kérdéseknél a TE véleményed is számít!

 

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: AQUA
Forrás: YouTube, Sinot, MD, SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




 

Nagy örömmel hallottuk a hírt, hogy egy teljesen környezetbarát megajacht koncepciót rendeltek meg. A Sinot weboldalán valóban találkoztunk a koncepcióval, viszont az információ, hogy Bill Gates rendelte meg a hajót (állítólag 200 milliárd HUF-nak megfelelő összegért), az könnyen lehet, hogy csak pletyka.

 

Természetesen példamutató az ex Microsoft cégvezértől (aki egyébként a mai napig az igazgatótanács tagja), hogy a hajók bérlése helyett ha már saját hajót szeretne, akkor figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatásokat. Egy hidrogénhajtású hajóról pedig feltételezhető, hogy rendkívül környezetkímélő.

 

Örülök, hogy egyre jobban odafigyelnek a hajók környezetkímélő megépítésére is!

😊
TP Robi

 

Nekem személy szerint a hajó koncepciójában az orránál létrehozott "kilátó szoba" tetszik a legjobban, hiszen eddigi tapasztalataim alapján sehol nem találkoztam ilyesmivel. Az persze tény, hogy a kevésbé zárt hajók többségénél egyszerűen ki lehet sétálni a hajó orrába, ha valaki nézelődni szeretne. (Lásd pl.: Titanic c. film ) A legtöbb hajónál megjelenő "flying bridge" szintén kiváló körpanorámávol szokott szolgálni.

 

Az kezd trend lenni, hogy burkoltabb jachtok kerülnek piacra, amely sokat segít a letisztult vonalvezetések kivitelezését illetően, viszont funkcionálisan sokkal nehezebb körbejárni a hajót a külső fedélzeten. Ezzel kapcsolatban is lesz hozzád egy kérdésem. Bízom benne, hogy számíthatok a te véleményedre is.

 

Ha elkészül ez a megajacht (állítólag 2024-re), akkor nagy valószínűséggel beszámolunk róla nektek. Talán az is kiderül, hogy valóban Bill Gates lepte-e meg magát (is) ezzel a hajócsodával. Az köztudott, hogy az alapítványán keresztül rendkívül sok pénzt fordított eddig is jótékony célra. A legtöbben - függetlenül a számítógépen használt operációs rendszerüktől - szerintem nem sajnálják tőle, ha ilyen közlekedési eszköze is lesz. Tévedek?

 

Extra érdekesség:

Nehéz volt eldönteni, hogy melyik kategóriába tegyük ezt a cikket. Egyrészt rendkívül érdekes, hiszen hidrogénhajtású jachtról ritkán hallani, így kerülhetne joggal a TP Nagyvilági Érdekes kategóriánkba. A környezetkímélő megoldás miatt pedig a Bolygó I. a Föld témacsoportba is joggal megállná a heylét. Ha azt nézzük, hogy Gates egy garázscégből építette fel a Microsoft nevű multinacionális tech nagyvállalatot, akkor a TP Motivátorba is lehetne a tartalom. Végül ide a TP Luxury kategóriába került, hiszen már a koncepció is arról árulkodik, hogy röpködnek majd a milliárdok egy ilyen megajacht megépítésénél.



Szerinted megépül ez a hajó?
Hogyan bizonyosodhatunk meg, hogy Bill Gates a megrendelő?
Neked a zártabb, vagy a nyitottabb jachtok tetszenek?
Te melyik kategóriába tennéd ezt a tartalmat?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid