Körülbelül heti 32 millió HUF ennek a szép hajónak a bérlése, amely 8 vendég esetén "csak" 4 millió Forintra jönne ki egy főre. Mielőtt átlagos magyar állampolgárként rohannánk, hogy lefoglaljunk egy csodás hetet családunk, esetleg barátaink számára, kezdjük azzal, ami gyakorlatilag ingyen van: Ismerjük meg egy kicsit közelebbről ezt a jachtot és töltsünk el nagyjából 10 percet - ha virtuálisan is - a fedélzetén. A videó alatti rövid összefoglaló megtekintése után a Te véleményed is számít.

 

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: KJOS - Fókuszban a gasztronómia!
Forrás: YouTube, Yacht For Sale, N&J, SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




Egy Palmer Johnson 120-as típusú sportjachtról van szó (kb 38 méter hosszú), amely kibérlésekor a gasztronómia kulcsszerepet játszik. Négy külső teraszon is időzhetünk, de akár kint, akár a hajó belsejében tartózkodunk, mindig lesz a közelben egy bárpult, ahol a személyzet örömmel kiszolgál minket valami finom étellel, vagy frissítővel. A jelszó: KAJA! 😉

Az eddig is köztudott volt, hogy a közepes és nagyobb jachtok személyzete a szakácsot is magába foglalja, így általában a gasztroélmények legalább olyan szoros részét képezik az elit kikapcsolódásnak, mint a vízi játékok. Ennél a hajónál mégis sokkal nagyobb szerepet kap a gasztronómia, de még az is lehet, hogy csak ügyes marketingfogással éltek, esetleg a tulajdonos céges, vagy egyéni szenvedélyét is tükrözi ez a fajta fókusz. (Ez számomra nem derült még ki.)

Bár a legtöbb szobában van TV, nappal inkább lekötheti a vendég figyelmét a két jetski, a seabob, vagy a vizisí és egyéb lehetőség, amely egytől egyig a luxus kikapcsolódásra vágyó vendégeket szolgája. Az, hogy miért került a TP Luxury tartalmaink közé a cikk, gondolom már a bevezetőben sem volt titok.

Kifejezetten érdekes, hogy van egy szép vendégkönyv a hajón, amelybe a vendégek írhatnak a hajón töltött élményeikről. A könyv elején a KJOS tulajdonosának köszöntőjét olvashatjuk, amelyből megtudhatjuk, hogy a hajót - a gyermeke ötlete alapján - a kutyájukról nevezték el tiszteletből. Amíg élt a labrador, teljes és örömteli élete volt. Sok boldogságot és emléket köszönhetnek az együtt töltött időnek és hasonlókat kíván a tulaj a hajójával kapcsolatban: Örömet, élvezetes időtöltést, relaxációt és sok emlékezetes élményt!

Az egyik kérdésem is a hajó nevével kapcsolatos. Érdekelne a véleményed: Te elneveznéd a hajódat az egyik volt háziállatodról, vagy más nevet választanál? Mit gondolsz erről?



Ha ez a TE jachtod lenne, milyen nevet adnál neki?

Mi a véleményed a hajóról?

Van az országunkban ennél drágább étterem? :)


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid
 
 
 

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies