A Mercedes ezzel a modellel is igyekszik hű maradni a szlogenhez, hogy: A legjobbat, vagy semmit. (The best or nothing.) Nagyon úgy néz ki, hogy méltó luxuscsillaga és elektromos zászlóshajója lesz a márkának ez a csodás jármű. Választottam egy videót, ami jól bemutatja az autót, illetve kiegészíteném pár gondolattal és véleménnyel a látottakat, végül lenne egy-két kérdésem, ahol a TE véleményed is számít.

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Mercedes EQS
Forrás: Mercedes-Benz, SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




A videón egy nagyszerű, a Mercedesre jellemző germán precizitással kidolgozott luxusautó tesztelésén vehetünk részt Horváth András segítségével. Ami elsőre feltűnik, hogy mindent alárendeltek a légellenállásnak. Bár a 2018-as koncepcióautóhoz képest valóban sok lett a változás, azért a Mercedes-es alap természetesen még így is dominál.

A világítás, első, hátsó lámpák nagyon jellegzetesek, de a motorról nem tudunk mit mondani, ugyanis a motorháztető nem nyitható, ide kerültek ugyanis a HEPA szűrők is. Ahhoz, hogy az utastér levegőjét 99,96%-ban meg tudja tisztítani, jókora szűrőkre van szüksége az autónak. (Vírusos, járványos időszakban ezek a szűrők egyébként extra védelmet nyújtanak az utasok részére.) Természetesen a szerviz szakemberei hozzáférhetnek a motorhoz, de a tulajdonosnak nem kell, ezért az ablakmosó feltöltése is kívülről megoldható. 610 literes csomagtartó, több, mint 5 m-es hossz, pazar fényezés, a kiemelkedő részek teljes hiánya jellemzi kívülről, belülről pedig még ez az érzés is csak tovább fokozódik.

A belső kidolgozottság a Mercedes-től már megszokott magas minőséget is űberelni tudja. Az akár kézzel, akár elektromosan működtethető tetőablak, a számtalan tároló rekesz, és persze a különleges látványt és a vezetési élményt nyújtó műszerfal. (A luxust jelzi, hogy a középkonzolra elhelyezett kijelző árából egy középkategóriás autót is vehetnénk.) Az igazi újdonság az, hogy valójában ez a Merci nem egy elektromos változat, hanem a márka legelső valódi villanyautója. Az új padlólemez teszi lehetővé, hogy a belső tér szokatlanul nagy és kényelmes lehessen.

A próbaút pedig biztosan nagy élmény. Elhisszük, hogy nem szívesen szállna ki az ember egy ilyen masina volánja mögül. A „bálna” tökéletes úttartása, méretei ellenére minimális fordulási sugara, ami a hátsó kerekek kormányozhatóságának is köszönhető, valóban extra vezetési élményt jelenthet. Remélem Magyarországon is egyre több helyen találkozhatunk majd ezzel a luxusautóval. Várhatóan 40 és 80+ millió HUF közötti áron már elérhető lesz, ami persze az extráktól is függ.



Te szeretnél vezetni egy ilyen autót? Szerinted mikor lesz nálunk is kapható?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid