Néha egy kis szemtelenség a megfelelő időben és helyen elég a világhírhez. Chunk, a mormota története pontosan ezt az elméletet bizonyítja be, hiszen népszerűsége napról napra nő az interneten. Hogy miért? Mutatjuk!

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


Chunk a vilaghírű mormota
Forrás: YouTube.com SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




Chunk története az amerikai Middletownban kezdődött, amikor egy helyi farmer, Jeff Permar egy nap észrevette, hogy a kertjében termelt zöldségek jelentős része meg lett csócsálva. De nem is akárhogy! Permar szerint, aki ekkor már 20 éve kertészkedett, még sosem tapasztalt ilyen szintű pusztítást. Mivel gyanította, hogy a tettes a fészer alá költözött be, végül mozgásérzékelő kamerákat állított fel a kertben, hogy utánajárjon, mivel is van dolga.

Nem is kellett sokat várni, hiszen hamarosan megjelent egy mormota, akinek a falánkságánál már csak a pimaszsága nagyobb. Legújabb zsákmányával leült közvetlenül a kamera elé, és egy az egyben behabzsolta azt. Mintha csak üzenni akart volna: „Igen, eszem a zöldségedet. Problémád van vele?” A látványos habzsolást pedig az ezt követő napokban újra és újra eljátszotta a kamera előtt.

Szerencsére a szemtelensége ebben az esetben kifizetődött: Permar olyan jót mulatott a felvételeken, hogy végül úgy döntött, gondoskodni fog a pimasz mormotáról, aki megkapta a Chunk nevet, ami magyarra fordítva melléknévként vaskost, tömzsit jelent, főnévként pedig "nagy darabként" lehet lefordítani - pont, mint ahogy Chunk is nagy darabokat habzsol be a zöldségekből.


A Chunk nagyon találó név, nem gondolod Ember?

TP Robi


Habár a kert alaposan el lett kerítve mindenféle rágcsáló elől, Chunk azóta is vígan éli életét Permar vendégeként, aki minden jóval ellátja őt. A lakomázásokról készült felvételeket pedig Chunk YouTube csatornáján élvezhetjük, ahová rendszeresen érkeznek az újabb és újabb videók a lelkes csámcsogóról. A csatornának már több, mint 130 ezer követője van, míg a fent látható videót például már több, mint 1 millióan megnézték.

Ám a történet nem áll meg itt. Chunknak lett egy barátnője, Nibbles, majd kicsivel később már apró mormotakölykökkel is találkozhattunk! Permar azóta egy mini piknikasztalt is felállított Chunknak, ahol a felvételek alapján nem csak a család, de más barátok is rendszeresen letelepednek lakmározni, a követők (és bizonyára Chunk) legnagyobb örömére.

 

A sztorit maga Jeff is elmeséli a lenti videóban:



 

Tetszett Chunk története? Te is befogadnád őt?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid
 
 
 

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies