A téli időszámítás kezdete miatt 2023. október 29. vasárnap, azaz egészen pontosan hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát, hogy az általánosan elfogadott pontos időt kapjuk. Gondolom a cikk alapján már könnyen meg lehet fejteni az alábbi (kép alatti) videóban látható gyors kvíz eredményét, amely a tájékoztatás mellett reméljük, hogy kellően szórakoztató is lesz a számodra.

Jelenleg még mindig nem döntöttek az óraátállítás eltörléséről, pedig sokan szeretnék ezt, hiszen van, akit az átállítás komolyan megzavar, de olyan is van, aki mindössze csak másnap érzékeli, hogy fáradtabb/frissebb, mint előtte, vagy éppen egyáltalán nem befolyásolja az átállás.

Ha elnyeri a tetszésedet ez a hír, akkor arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Óraátállítás
Forrás: Pixabay, SikerVeled.hu


 




Az óraátállítás eltörlése valószínűleg leghamarabb jövőre lehet aktuális hazánkban! Kíváncsiak leszünk rá, hogy ebből mi lesz végül.

Az időátállítástól függetlenül, továbbra is megtalálhatsz minket a YouTube csatornánkon, illetve a Google Hírekben is követhetsz:

 

TP a Google Hírekben, itt!


Kövess minket a Google Hírekben! - Köszönjük!


Kövess minket és értesülj időben a friss tartalmainkról a megadott témákban. Érdeklődésedet előre is köszönjük és gratulálunk a jó döntéshez!



Te örülnél neki, ha eltörölnék az óraátállítást?
Mit gondolsz, 5 éven belül hány követőnk lesz?


Van véleményem, hozzászólok!





Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies