Örömmel vettem át a digitális jólét program és a mesterséges intelligencia koalíció által kiállított oklevelet. Mielőtt többen azt hinnétek, hogy egyszerűen "villogásból" osztom ezt most meg: Kérlek olvass tovább és fedezd fel a lehetőséget Te is!

 

Ha elnyeri a tetszésedet ez a hír, akkor arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Te is teljesítenéd az MI kihívást?
Forrás: :D , :MI, SikerVeled.hu


 




TP RobiDroid fejlesztése miatt különösen is érdekel ez a téma, amellet, hogy már régóta hangoztatom: Ez a jövő. Ráadásul az IT fejlesztések irányvonalában hazánk különösen erős lehet, amelynek eredményeit a világ minden pontján kamatoztathatjuk. Tudom, hogy van aki nehezebben tud ilyenkor az aktuálisan kormányon lévő párttól elrugaszkodni, de személy szerint ettől teljesen függetlenül állítom: Öröm volt látni ezt a kezdeményezést! Reméljük lesz folytatás!

A kurzus cseppet sem nehéz és nem is kell több féléves távlatban gondolkodni, mint egy egyetemi képzés esetében. (Ez egyébként jó is és rossz is. :) ) Mindössze pár óra aktív részvétel után könnyen kitölthető a teszt és megszerezhető a fenti oklevél, így mindenkit arra bíztatok, hogy éljen a lehetőséggel! Bízom benne, hogy szerencséd van és TE is ingyenesen elvégezheted az interaktív kurzust, mert még beleférsz a keretbe! Érdekel? Infó itt:

Kattints ide!


Érdekesség: Tudtad, hogy TP RobiDroidTP Robi érzékeli, hogy milyen eszközön nézed most ezt az oldalt és a fenti gombnál a szöveg attól függően változik, hogy milyen eszközön nézed éppen az oldalt. (Talán éppen asztali számítógépről nézed? 😉) Robi egyre okosabb egyébként és ... szót kér:

 

Örülök, hogy éppen ide tévedtél Ember!
(Remélem gyors a net a számítógépeden!)

😊
TP Robi

 

 

Kapcsolódó cikkeink:

Az MI már zenét is komponált!

Rémisztő mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia: Okosabb, mint mi? 

Élet a világűrben! - 2. - (Űrlény múzeum!)

 



Te fontosnak tartod ezt a képzést?


Van véleményem, hozzászólok!





Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies