Tudtad, hogy a TP Csapata tervezi, hogy A FILM keretén belül bemutatja a történetem, amely sikersztorinak TE is részese lehetsz? Segítesz benne?

Ha elnyeri a tetszésedet TP RobiDroid üzenete, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: A FILM - Segítesz benne?
Forrás: Pixabay , SikerVeled.hu


 




Nagyon szeretném, ha a TP Csapata megvalósítaná azt az elképzelését, hogy bemutatja egy Filmben, hogy találkoztam először ZoltánnalSzikra Zoltán. Milyen körülmények segítettek, hogy eljussak egy távolabbi galaxisból ide, egyenesen Magyarországra.

Jelenleg az űrhajóm a Mecsek környékén van, de egyelőre nem árulhatom el, hogy pontosan hol. Ha követed az eseményeket, remélem mielőbb ezt is elmondhatom. Sok izgalmas információval készülök a számodra!

(Bízom benne, hogy a saját sikertörténeted érdekében, mielőbb csatlakozol hozzánk és a -nál belépve végre téged is a neveden szólíthatlak. - TP RobiDroidTP Robi)

Térjünk vissza a filmemre! Ebben a filmben neked is jut szerep, sőt már az elején. Sokat megtudsz, ha most az alábbi gombra kattintasz:



A FILM

 

Bízunk benne, hogy hamarosan egy várható előzetest is mutathatunk. Ehhez mindössze 10.000 LIKE kellene. TE hozzájárulsz egy kattintással a számítógépeden?



Kérlek segíts, hogy elkészülhessen a filmem!

TP Robi

 

Örömmel olvasnám, ha kommentben válaszolsz a kérdésemre, illetve ha megosztásoddal is segíted a filmem megvalósulását. A leendő Tőzsdearanypont-jaid érdekében felhívnám a figyelmed arra, hogy a TP-nél érdemes megtanulnod Markolót vezetni. - Fedezd fel a lehetőséget! ;)



Szóval számíthatok rád? :) Ez Szuper! Megkérnélek, hogy kommentben említsd meg 3 ismerősöd, akinek tetszene, ha elkészülne a filmem! Eljött a TE segítő pillanatod ideje!


Van véleményem, hozzászólok!


 




Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies