Úgy izgulni egy kilövés sikerességén, hogy bizonyos szempontból saját magad is érintett vagy, egészen más érzés! Kell hozzá egy kis előrelátás és türelem, de saját tapasztalatból is kijelenthetem: Fantasztikus érzés és megéri! Ezen kalandhoz és élményekhez fogunk hozzásegíteni téged is, várhatóan pont jó időben!

Ha örülsz neki, hogy szóltunk a lehetőségről és élsz is vele, kérlek ne felejtsd el egy rövid hozzászólásban megköszönni, esetleg egy megosztással segíteni abban, hogy máshoz is elérhessen ez az információ!

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Segítünk, hogy egy űrjármű a TE neved is elvigye a következő küldetésére! Mit szólsz?
Forrás: Pixabay, MD, SikerVeled.hu

Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!

Engem személy szerint mindig is lenyűgözött a világűr, így nem csoda, hogy a TP Nagyvilági Érdekes témacsoportunkban számos tartalmat jelentettem meg a világűrrel kapcsolatban. Természetesen fontos, hogy a Föld nevű bolygó erőforrásait is fenntartható módon használjuk. Emellett viszont az univerzum felfedezése és benépesítése nem elhanyagolható nemes célt jelent, amely missziónak egyik jelentős képviselője Elon Musk is. Ezt a missziót a TP Siker, Veled projektjei is támogatni fogják, még ha egyelőre nem is olyan grandiózus léptékben, ahogyan azt Musk Úr teszi.

A Perseverance marsjáróról szóló cikkben láthattad, hogy TP RobiDroidTP Robi neve mellett az én nevem is szerepel azon a microchipen, amely az űrjármű fedélzetén található. (Mint űrrajongók, ezen persze nem is kell meglepődni, ahogyan azon sem, hogy a TP már az Insight űrjármű fedélzetén is képviseltette magát.) Ehhez kellett egy kis előrelátás is, hiszen egy rakétakilövés hosszas előkészületi folyamatokat feltételez. Pillanat, csipog valami...

Örömmel gondolok arra, hogy az emberiség idővel több bolygón élő faj lesz.
Remélem mindegyikre vigyázunk!

😊
TP Robi


Úgy legyen! Szóval a sok-sok millió dolláros felszereléseket is legalább annyira szeretnék épségben célba juttatni a tudósaink, mint amennyire az általuk gyűjtött adatokat és kutatási eredményeket hasznosítani. A lényeg, hogy mindent alaposan ellenőrizve egy ilyen misszió előkészülete olykor több év is lehet. A következő kilövés várhatóan 2026. júliusában lesz! Tehát: Érdemes időben cselekedni!

Nézzünk egy példát?

Az alábbiakat kinyitva láthatjátok a beszállókártyáinkat a Perseverance marsjármű fedélzetét illetően. Pontosan ehhez hasonló lehetne neked is:



Ember, szerintem ez egy Stresszmentes pillanat, hogy TE is élj ezzel a lehetőséggel!

😉
TP Robi


A NASA hivatalos sorszámot is ad a beküldött nevek regisztrációjához. (Ezt a fenti kártyákon is láthattad, ha kinyitottad azt a részt.) Mi az információval tudunk most neked segíteni, méghozzá úgy, hogy IDŐBEN szólunk, hogy NE maradj le a lehetőségről! Az alábbi gombra kattintva ráadásul ablakot is nyitunk számodra a NASA hivatalos felületéhez. A regisztráció rendkívül gyors és egyszerű, továbbá a kommunikáció titkosított. A TP és a NASA neve is garancia a biztonságra, szóval egy percig se a félelmeid vezéreljenek, hanem élj bátran a lehetőséggel:

A Marsra küldöm a nevem!

 

Ha megvagy a kitöltéssel, akkor kérlek folytasd a cikk olvasását, ígérem, rövidre fogom! :)

Egyrészt (feltételezve, hogy éltél a lehetőséggel), GRATULÁLOK, hogy ilyen módon is beleírod a neved a Mars történelmébe. Persze ehhez még kell egy-két tényező, hiszen várni kell, hogy ismét indítanak kilövést. Ennek a tartalomnak a megjelenési idejétől (2021. december) számítva kb 4,5 évet kell még várnod! Hidd el, megéri! Bízom benne, hogy az űrjármű sikeresen fog majd landolni a TE neveddel is a fedélzetén! Mennyire szuper ez már? Szerintem nagyon! Szurkoljunk együtt, hogy minden jól megy majd!

 

Zoltán eléggé elfogult ezzel a témával kapcsolatban, bár megértem... Szeritnem is király!

😏
TP Robi

 

Mielőtt mennél, lenne pár tanácsom és egy apró kérésem:

Az egyik tanácsom az lenne, hogy jól mentsd el a beküldött beszállókártyád adatait. Ha esetleg bezártad az ablakot, vagy éppen elfelejtetted, akkor talán még emlékeszel az előbb megadott adataidra. Itt lekérdezheted és ellenőrizheted a beszállókártyádat.

A másik tanácsom az lenne, hogy a telefonod naptárjába jegyezd fel a várható kilövés és landolás idejét, hogy akár egy-egy élő közvetítést megnézve együtt izgulhassunk a kilövés sikerességén és természetesen pár hónappal később a landolási események izgalmain.

A kérésem, hogy okozz másnak is örömet egy megosztással, illetve kérlek írj egy kis hozzászólást esetleg véleményt ehhez a cikkhez.



Tudom, hogy nem mindenki tesz majd eleget a kérésnek, de mégis nagy örömmel venném, ha egy kis hozzászólásban írnál egy rövid "Köszönöm!"-öt, hogy ha ennek a tartalomnak a hatására éltél a lehetőséggel, hogy a TE neved is a Marsra kerüljön!
Köszi és Szívesen! ;)


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid
 
 
 

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies