Elon Musk neve sok - elsőre - őrültnek tűnő dologra garancia napjainkban. Ő lesz az, aki megreformálná a hajóipart is? Nos, én egy pillanatig sem kételkednék benne. Ha igazán akarja, meg tudja valósítani! Nézzük a témához választott videót és utána megosztanék veled még pár gondolatot.

Lehet, hogy ez az egész, csak álhír? A válasz folyamatban... Utána járunk!
/Jelenleg Elon Musk még nem tudott visszahívni. 😊 /

Ha elnyeri a tetszésedet a tartalom, arra biztatunk, hogy mondd el véleményedet egy hozzászólásban. Megosztásodat pedig kifejezetten köszönjük! Sőt! Meghálálhatjuk? Használd a Markoló funkciót az extra Tőzsdearanypontok gyűjtéséhez! Siker, Veled! ;)


TP Siker, Veled: Itt a TESLA Y Superjacht koncepció!
Forrás: YouTube, Tesla, SikerVeled.hu


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás!Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!




A Tesla gyakorlatilag megreformálta az elektromos autók iparát. Modernitás, hatalmas kijelzők és gyorsaság. Sőt itt a Tesla (autók) humoros oldalát is jobban megismerhetitek. A többi autógyártó is egyre jobb modelleket dob piacra, mert valami nagyon komolyan elindult ebben az irányban. Igen, ez főként a Tesla példamutatásának köszönhető. Elon különcsége sok mindenben megmutatkozik. Nem csoda, hogy a Tesla állásinterjúi sem szokványosak.

A legtöbb új autó koncepció elektromos meghajtást képvisel, szinte mindegyik jövőben játszódó vízió esetén. (Külön írtunk már a Sony elektromos autójáról, a Rivianról, vagy a Porsche Taycanról. Az elektromos irányvonal büszke követője a magyar fejlesztésű Narke is, még ha "csak" egy szuper jetskivel is járultak hozzá az elektromos közlekedés világához.) A SpaceX-ről most nem is beszélve, vagy a Neuralinkről, esetleg a Hyperloopról... Lehet idővel tényleg aszteroidát is bányászunk.

Elon a tech világ fenegyereke lett, persze a szó jó értelmében.

 


Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok kitekintéssel (belső és külső linkekkel) indul ez a tartalom, de igazából a fő célját várhatóan elérte: Elon Musk képes lenne egy ilyen jachtot piacra dobni.

Nemrég a világ leggazdagabb embere címet is viselte (igaz, egy rövidebb ideig), így az anyagiak tekintetében nem lehet sok kétség. Az őrültségét, kreativitását és jövőbe mutató gondolkodását pedig már jól ismerjük.

Az egyik legjobb része, hogy ha megvalósul minden terv, nem lenne meglepő, ha ez lenne az egyik leggyorsabb jacht. Teljesen zöld, megújuló energiák felhasználásával, öntöltő megoldással. Szerencsére a jachtépítés új irányvonalai már kezdik ezt az iparágat is megújítani. Tekintettel arra, hogy a hagyományos hajók üzemanyaga rendkívül költséges (10-20 millió Ft is simán lehet egyetlen teli tank - info) és környezetszennyező, ezért várhatóan bőven lenne piaci igény egy ilyen hajóra.

Ez még koncepció, de a jachtipar fejlődését jól mutatja, hogy a legtöbb autógyártó (Pl.: Bugatti Ninette, Lamborghini 63, stb.) is kijön a saját márkáját képviselő hajóval. Csak idő kérdése és a fenti jacht koncepció is valósággá válhat.

A jacht formája elsőre nekem nem pont a kedvencem, de ha a Cybertruck TESLA piacra került, ennek is bőven lehet létjogosultsága. :) Szerencsére itt a lekerekített formák erőteljesebbek. A design világ erőteljesen megy a letisztultság és a minimál stílus felé, amely összhangban van a fenti képkockákkal is. A forma persze egy dolog (ízlések és pofonok), de a sebesség és a HI-TECH megoldások kárpótolhatnak bárkit, ráadásul a környezetet sem terhelik.

Ha megépül, biztosan fel lesz szerelve a kellő okos rendszerekkel. Lenyűgöző megjelenítők, kényelem és luxus várható, ráadásul öntöltő, környezetkímélő, gyors tengeri megoldás!

Reméljük, mielőbb bemutathatunk róla egy olyan videót is, amelyen már nem csak egy koncepciót láthatunk!

Nem is kellett túl sokat várnunk rá!

Alig öt évvel az előző videó után újabb hír látott napvilágot. Ezek szerint Elon Musk végre felfedte a Tesla titkos szuperjachtjával kapcsolatos tényeket. Bár jórészt még most is csak koncepcionális elképzelésekről beszélhetünk, de - a pletyka szerint - már legalább annyit tudhatunk, hogy potom 700 millió dollárt kell összegyűjtenünk, ha akarunk egy ilyen masinát. A részleteket is alaposan kidolgozták, de Elon továbbra sem nyilatkozta, hogy benne volna a projektben, de mi már alig várjuk a prototípus megjelenését.

 A jacht készítés - úgy tűnik - hogy a Tesla számára sem sprint, inkább maraton. Mindenesetre elég jól sikerült eltitkolnia, amennyiben tényleg mélyebben szándékoznak foglalkozni a lehetőséggel és nem csak a koncepció szintjén.


Még itt vagy? Szuper! :) Most TE jössz! Ezekre a kérdésekre örömmel venném a válaszodat:



Neked tetszik a hajó formája?
Szerinted megvalósul ez a koncepció?
Szerinted melyik ötlet a leghihetetlenebb, amit eddig Musk kitalált?


Van véleményem, hozzászólok!


Oszd meg és uralkodj! ;)

A TP Portálon a TartalomKezelő színtéren 4 fő témacsoportunk van:

TP Luxury TP Motivátor TP Nagyvilági Érdekes TP Bolygó I. a Föld

Válassz a fenti témák közül, vagy nézd meg a SikerVeled.hu nyitó oldalát!


Most TE is segíthetsz, hogy előbb indulhasson a projektünk!
Meghívnál minket egy kávéra, vagy pizzára?

Támogatás! Hálásan megköszönjük a legkisebb támogatásokat is!



Szerintem csatlakozz a sikerközösségünkhöz, mert akkor itt például egy teljesen másik felirat lesz számodra elérhető!

Regisztrálj most, akár 5000 Tőzsdearanypont kezdő egyenleggel indulhatsz, már 0 Ft-ért! Melyik a Te SikerKaraktered? - TP RobiDroidTP Robi


Oszd meg és uralkodj! ;)

Úgy érzed? Szólj hozzá...

Milyen témában olvasnál még?

TP Luxury

Luxus élmények a legbátrabb motivációs céljaidhoz.

TP Motivátor

Napi csekély mértékű használatra, mert a lényeg a gyakorlata.

TP Nagyvilági Érdekes

Értékes hírek egy forró ital mellé...

TP Bolygó I. a Föld

Jelenleg ez az egyetlen igazán otthonnak nevezhető bolygónk. Vigyázzunk rá!

 
 
 
TP SikerProfil TP SikerNavigátor TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde TP Pályázatok TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram TP Cég és Vállalkozás TP RobiDroid
TP SikerProfil
TP SikerNavigátor
TP Piactér
TP Pénzügy és Tőzsde
TP Pályázatok
TP TartalomKezelő
TP PartnerProgram
TP Cég és Vállalkozás
TP RobiDroid
 
 
 

TP SikerVeled.hu - Sütik / TP SikerVeled.hu - Cookies